Kaffefamiljen

Välkommen till produkthyllan!

Här hittar du all utrustning du behöver för att göra en riktigt god kopp kaffe.

Vi på Kaffefamiljen vill att du skall kunna få din absolut bästa kopp kaffe. Det är inte bara vilka bönor du väljer utan även bryggmetoden som dikterar hur ditt kaffe kommer smaka. På grund av detta börjar vi nu både sälja, men även låna ut produkter för att hjälpa dig hitta din favoritmetod att brygga kaffe just för att du skall kunna hitta din bästa kopp kaffe.

Låna eller köp, ditt val!


Aeropress

389.00SEK

Perfekt för den som är trött på stora kaffebryggare, eller bara vill ha en liten och smidig kaffebryggare med sig på resan, Var du än brygger så får du en riktigt god kopp kaffe. Bryggaren har de senaste åren diskuterats livligt på världens alla kaffe- bloggar och lovorden avlöser varandra.

NitroPress

1,499.00SEK

NitroPress är en smidig och unik kaffeprodukt som med hjälp av kväve pressar ut kaffet genom sin unika topp för att skapa vad som blir en kall kaffe med unik munkänsla. NitroPress kan kombineras med alla bryggmetoder, med eller utan mjölk, men även för att skapa unika och smakrika cocktails.

Trinity One

2,755.00SEK

Trinity one är den första som kombinerar drip-, press och immersion-metoder i en och samma högkvalitativa bryggare. Den har även vunnit priser för sin design och du kan använda filter som du redan har hemma till din chemex, V60 och/eller aeropress.