Kaffefamiljen

Välkommen till produkthyllan!

Här hittar du all utrustning du behöver för att göra en riktigt god kopp kaffe.

Vi på Kaffefamiljen vill att du skall kunna få din absolut bästa kopp kaffe. Det är inte bara vilka bönor du väljer utan även bryggmetoden som dikterar hur ditt kaffe kommer smaka. På grund av detta börjar vi nu både sälja, men även låna ut produkter för att hjälpa dig hitta din favoritmetod att brygga kaffe just för att du skall kunna hitta din bästa kopp kaffe.

Låna eller köp, ditt val!


Aeropress

389.00SEK

En enkel och smidig kaffebryggare som alltid ger dig mjukt och aromatiskt kaffe med väldigt ren och sann smak. Denna kan du köpa här, men du får även låna hem den av oss i två veckor för bara 125:- (för att täcka frakten.). Vill du sedan behålla den när du fått hem bryggaren går det jättebra att köpa den då för mellanskillnaden!

NitroPress

1,499.00SEK

NitroPress är en smidig och unik kaffeprodukt som med hjälp av kväve pressar ut kaffet genom sin unika topp för att skapa vad som blir en kall kaffe med unik munkänsla. Smaken påverkas inte men smakupplevelsen av kaffet och munkänslan är helt annorlunda. Kostnad att hyra är 350:- för två veckor. Då får du även med 10st gaspatroner.