Kaffefamiljen

Hitta ditt godaste kaffe.

Skräddarsy ditt eget kaffe eller välj bland våra färdiga förslag.

Skräddarsy ditt kaffe

Nu kan du som kaffeälskare äntligen skapa den blandning som passar dig bäst, utifrån vad du tycker är gott och hur du brygger ditt kaffe. När du har gjort dina val skapar vi din personliga blandning och rostar den efter dina behov.1. Hur vill du att ditt kaffe ska smaka?

Fruktigt Nötigt Kryddigt

2. Hur vill du att kaffet ska upplevas?

Mild Balanserad Kraftig

Välj bland våra förslag

Här har vi samlat några av våra favoritblandningar just nu. Varje månad skapar vi nya spännande blandningar med hjälp av er medlemmar i Kaffefamiljen.

 • Bästsäljaren

  Bästsäljaren

  Det kaffe som verkar falla flest i smaken är ett mjukt och balanserat kaffe med smaker av choklad och nötiga toner. Bönorna kommer från Peru FTO och Brazil Nossa Sehnora.

 • Månadens blend

  Månadens blend

  Välj denna om du vill utforska nya blandningar varje månad. Nu är December här och julen är på ingång så passande nog har vi valt ett kaffe med rund och djup munkänsla med både söta och kryddiga toner. Precis som vi tycker att julen smakar när den smakar som bäst. God Jul! Ursprung: Brasilien, Peru och Indonesien

 • Födelsedagskaffe

  Födelsedagskaffe

  Kaffefamiljen fyller ett år! Vårt födelsedagskaffe innehåller två olika kaffen från Nicaragua som kompletterar varandra väl. Nicaragua De La Noche FTO med sin balanserade smak och Nicaragua San Misael med sin komplexitet. Vi tycker att den här kombinationen passar bra på grund av namnet Nicaragua. Namnet kommer från Nicarao som var en indianstam som modigt nog var först att migrera till det som nu heter Nicaragua. På samma vis som vi är först med att utmana kaffehyllan och för många av våra kunder första mötet med specialkaffe vilket vi är otroligt tacksamma och stolta över. (Nu får vi hoppas att det inte kommer en spansk koloni som erövrar era smaksinnen). Den andra delen i Nicaraguas namn är ’agua’ som betyder vatten och vad hade kaffet varit utan vatten? Hoppas att ni tycker om detta kaffe. Vårt födelsedagskaffe kommer finnas att beställa fram tills den sista December. Ni som väljer att prenumerera på kaffet kommer fortsätta att få ta del av det men annars är det en limited edition som inte kommer att komma tillbaka i vårt sortiment, så passa på!

Hur skall kaffet bryggas?

Drip

Perkulator

Bryggare

Espresso

Franskpress

Mocca

Chemex

Aeropress

Kokkaffe

I vilken form vill du ha ditt kaffe?

Om du vill ha det malet så anpassar vi malningsgraden efter hur du brygger.

Hela bönor

Malet