Kaffefamiljen

Hitta ditt godaste kaffe.

Skräddarsy ditt eget kaffe eller välj bland våra färdiga förslag.

Skräddarsy ditt kaffe

Nu kan du som kaffeälskare äntligen skapa den blandning som passar dig bäst, utifrån vad du tycker är gott och hur du brygger ditt kaffe. När du har gjort dina val skapar vi din personliga blandning och rostar den efter dina behov.1. Hur vill du att ditt kaffe ska smaka?

Fruktigt Nötigt Kryddigt

2. Hur vill du att kaffet ska upplevas?

Mild Balanserad Kraftig

Välj bland våra förslag

Här har vi samlat några av våra favoritblandningar just nu. Varje månad skapar vi nya spännande blandningar med hjälp av er medlemmar i Kaffefamiljen.

 • Bästsäljaren

  Bästsäljaren

  Det kaffe som verkar falla flest i smaken är ett mjukt och balanserat kaffe med smaker av choklad och nötiga toner. Bönorna kommer från Peru FTO och Brazil Nossa Sehnora.

 • Månadens blend

  Månadens blend

  Välj denna om du vill utforska nya blandningar varje månad. Maj månad är här och vad passar inte bättre i picknick-korgen än ett honungssött kaffe med blommiga noter? Ursprung: Nicaragua och Etiopien

 • Rostarens val

  Rostarens val

  Vi har en av världens mest omtalade och bästa rostare i världen, det är Costas of Sweden som rostar vårt kaffe. Han väljer en Kenya AA, single Origin - med andra ord 100% Kenya. Dessa bönor är otroligt intensiva med en fantastisk komplexitet. Du kan känna toner av citrus och svartvinbär träda fram.

Hur skall kaffet bryggas?

Drip

Perkulator

Bryggare

Espresso

Franskpress

Mocca

Chemex

Aeropress

Kokkaffe

I vilken form vill du ha ditt kaffe?

Om du vill ha det malet så anpassar vi malningsgraden efter hur du brygger.

Hela bönor

Malet